17 februari 2012

japp då var det dax igen..


Japp jag ska SPRINGA  =)
Och detta året ska jag som sagt klara hela loppet igenom. Träningen har börjat nu, är helt friskt nu!     Hoppas inget kommer emellan nu!!
Ja vad händer ... Egentligen inte mycket men ändå. Förra veckan fyllde min käraste vän år och hon valde att fira det med att ha en tema fest =) western tema. Så det var bara till att finna en skjorta.                                                    Fast egentligen ville jag ju vara en salong
 Men kom igen den kostar 600 spänn..
jiiiiiha
Vi hade skit kul, en masssa snapsar ( ja dock inte jag ju) och kareoke =))

Haft en mysig vecka på jobb ingen frånvaro på min avdelning =)
Fått hämtat ut min jobbdator såååå himla gött, nu kan man dokumentera bland barnen =)
Fick tyvärr reda på lite mindre roligheter idag på efter middagen och jag kände helt plötsligt FAN varför har jag inte mina träningskläder med mig! Men jag ska ju trots träna imorrn på morgonen så jag får väl avreagera mig då istället. Grejen är att jag kan inte vara irriterad på personen ifråga. Det låter konstigt men sorry kan inte det helt enkelt. Jaaa skit idet!!!!!!!

Nästa helg ser jag i alla fall väldigt framemot =) vi tjejer på jobb ska parta litta hos min goa kollega, ser verkligen framemot det =)
Så lite grejor har man på G
Sen så fyller mitt äldsta hjärta 10 år och jag har för hoppningsvis nått gött på G som jag vet att han kommer bli superglad för =)
Min älskade lilla syster fyller 25 år och jaa har ingen aning vad som ska handlas in där men jag har en liten grej på G hihiiiii STORT GRATTIS än en gång till körkortet siss!! Jag är så stolt över dig!! Grymt jobbat , inte alla klarar av att ta ett körkort på 4 månader =) love you

Ja det var lite update här =) hoppas det inte blir allt för långt tills nästa gång tjingeling och trevlig helg =)

Inga kommentarer: